چند روش برای درست کردن استانبولی پلو

استانبولی‌پلو یا دمی گوجه‌فرنگی یکی از خوراک‌های ایرانی است که اساس آن بر استفاده از برنج است.طرز تهیه این غذا در دوره قاجار از ترکیه به ایران وارد شد.

گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم

برنج :یک کیلو

رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی:سه کیلو

پیاز سرخ کرده  :3 تا 4 قاشق سوپخوری

روغن :100 تا 150گرم

نمک و فلفل :به مقدار کافی

Image result for ‫استانبولی پلو‬‎

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ghn khabar youmovies فرهنگ و اقتصاد سلام بر عید وبلاگ معلم سوم ابتدایی Hi Kpop یادآینده سلام همشهری قرمزگرام دانلود تحقیق خنده‌آباد